Bekledingen voor doodskisten

Soorten bekledingen

Bij de uitvaartkistspecialist bieden wij diverse bekledingen aan om in een doodskist te monteren. Het interieur van de doodskist. Van ongebleekt katoen tot linnen. Ook een hygiënische hoes voor de bodem van de doodskist kunt u bij ons bestellen. Bepaal de interne maten van de doodskist die u zelf hebt gemaakt en bestel een bijpassende bekleding of interieur. Kijk hier.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Maatvoering interne doodskist nakijken
  • Bekleding kiezen
  • Hygiënische hoes erbij bestellen
  • Bij vragen contact opnemen bij ons
  • Bekleding op laten sturen of afhalen in ons magazijn

Grepen of sluitingen?

Grepen en sluitingen verkopen wij helaas niet los voor particulieren. Natuurlijk kunt u wel een complete doodskist / uitvaartkist bij ons samenstellen. Hier kunt u de kistgrepen, de kistsluitingen en kistbekleding of interieur voor de doodskist zelf kiezen. Zakelijke klanten met een zakelijk factuuradres en afleveradres kunnen wel grepen en sluitingen voor de uitvaartkist bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ervaring

Bij de uitvaartkistspecialist hebben we veel ervaring in de uitvaartbranche. We kunnen u daarom ook helpen op het gebied van de opbaring of bijvoorbeeld een koelsysteem voor de thuisopbaring of om vragen te beantwoorden. Neem contact  met ons op voor meer informatie.

Op facebook zijn wij ook actief. Ga hier naar onze facebookpagina

Of bekijk hier een filmpje hoe de bekleding gemonteerd kan worden: