Vind Rust, Vind Harmonie

U bent opzoek naar een bijzondere doodskist. Een kist met een zachte en vriendelijke uitstraling. Op de foto ziet u “Harmonie”, een prachtige rieten doodskist met deksel gemaakt van abaca en pitriet. Uitgerust met katoenen bekleding en bamboe grepen. Hierdoor 100% ecologisch verantwoord.

 • Wij nemen altijd de telefoon op, ongeacht wanneer u belt
 • Wij komen de kist vandaag nog bezorgen als u voor 15.00 uur bestelt
 • Na uw bestelling bellen wij om de details door te nemen.
Klik hier en bestel nu

Bestel Gemakkelijk een Rieten Doodskist Online

U kunt in alle rust een rieten doodskist uitzoeken uit ons assortiment. Mocht u graag wat hulp willen, dan zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Ons telefoonnummer is +31 (0) 416 209 155 en Arno of Gerard zal de telefoon opnemen om u te helpen.

 1. Selecteer zorgvuldig een rieten doodskist uit ons assortiment
 2. Bel ons als u een vraag heeft of hulp nodig hebt
 3. Rond uw bestelling af
 4. Wij nemen telefonisch contact met u op om uw bestelling door te nemen
 5. De kist bezorgen we snel op een locatie naar keuze

Ons Aanbod Rieten Doodskisten

Rieten doodskisten zijn zachter, vriendelijker en net even anders. Handgemaakt van abaca, zeegras en pitriet. Verstevigd met een harde houten bodem en een sterk frame. Afgewerkt met grepen van bamboe en een zachte, biologisch afbreekbare bekleding. Al met al zijn rieten doodskisten bijzondere kisten die bijdragen aan een waardig afscheid.

Rieten Doodskist Prijzen

De prijs van een rieten mand doodskist ligt tussen de 1000 en 1200 euro. Alle rieten doodskisten zijn met de hand gemaakt van pitriet, abaca en bamboe. De bekleding is gemaakt van ongebleekt katoen (milieuvriendelijk).

Wat krijgt u voor deze prijs?

 • Een rieten grafmand van hoge kwaliteit
 • Gratis en snelle bezorging door onze eigen bezorgers
 • Persoonlijk advies op ieder moment van de dag

De rieten doodskisten zijn allemaal voorzien van een massieve houten bodem en een sterk frame. Dit is belangrijk voor een waardig afscheid van de overledene.

Wie zijn wij?

Gerard Millenaar

Medewerker Uitvaartkist Specialist

Andreas Furster

Media en Communicatie

Wie zit er eigenlijk achter deze webshop? Geen onbelangrijke vraag als u online een doodskist wilt bestellen. Wanneer u bij de Uitvaartkist Specialist een doodskist bestelt krijgt Gerard Millenaar of 1 van onze andere medewerkers een notificatie. Ons bedrijf ligt in Veen, een klein dorp in Noord Brabant. We hebben een kantoor, een werkplaats en een magazijn.

Zoals eerder op deze webpagina vermeld is persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom nemen we altijd nog even telefonisch contact met u op zodra u een bestelling heeft geplaatst. Zo kunnen we uw bestelling goed doorlopen en daarna naar wens afhandelen.

Voor meer informatie over de Uitvaartkist Specialist kunt u kijken op onze webpagina “Over Ons“, waar u meer informatie kan vinden over ons bedrijf. Bent u opzoek naar onze contactgegevens, dan verwijzen we u graag naar onze “Contact” pagina.

Onze Werkplaats

Wij hebben een eigen magazijn en werkplaats waar de doodskisten naar uw wens worden gemaakt. Mocht u het interessant vinden om, misschien met familie of nabestaanden, de kist te monteren dan is dat in overleg mogelijk.

Mocht u het interessant vinden om, misschien met familie of nabestaanden, de kist te monteren dan is dat in overleg mogelijk.