Doodskist kopen

Stel online een doodskist samen. Kies zelf de grepen, bekleding en sluitingen om uw doodskist naar wens samen te stellen.

Koop Nu een Doodskist Online

Koop eenvoudig online een doodskist. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen.

Traditionele Uitvaartkisten

Bekijk hier

Moderne Uitvaartkisten

Bekijk hier

Ecologische Uitvaartkisten

Bekijk hier

Neem Contact Op

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen. Laat u informeren. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen.

0416 209 155

Doodskist kopen online stappenplan:

  1. Kies zorgvuldig een doodskist uit ons assortiment
  2. Stel de doodskist samen naar uw wens
  3. Rond de bestelling af
  4. Wij nemen telefonisch contact met u op
  5. De kist bezorgen we snel op locatie naar keuze

Wat Bieden Wij?

Veelgestelde vragen over het online kopen van een doodskist

Wij bezorgen de doodskisten zelf en zijn dus niet afhankelijk van een bezorgdienst. Dit betekent ook dat we de kisten door heel Nederland kunnen bezorgen. Eerst bespreken we telefonisch waar u de doodskist wil laten bezorgen. Dit kan bij u thuis, maar als nodig ook bij een uitvaartcentrum, ziekenhuis of woonzorgcentrum.

Een lege doodskist weegt tussen de 40 en 60 kilo. Zwaardere modellen zoals amerikaanse grafkisten wegen ongeveer 60 tot 80 kilo. Als de overledene in de kist ligt weegt een doodskist dus al snel meer dan 100 kilo. Houd hier rekening mee tijdens het dragen en verplaatsen.

Als u een doodskist online bij ons besteld is de prijs vergelijkbaar met een doodskist die u via een uitvaartondernemer koopt. De prijzen van uitvaartkisten verschillen per aanbieder.

Over de Uitvaartkistspecialist

De Uitvaartkistspecialist is ontstaan omdat wij tegemoet willen komen aan de stijgende vraag dat nabestaanden of de persoon zelf (in de voorbereiding van zijn of haar uitvaart) de uitvaartkist aan willen schaffen. En de dienstverlening daaromheen, zoals het vervoeren van de overledene, de laatste zorg van de overledene, de rouwauto op dag van de uitvaart voor de begrafenis of de crematie etc.

Meer info

Heeft u vragen over het online bestellen van een doodskist? Bel ons: 0416 209 155

Rieten Doodskist: Harmonie

Onze meest gekozen rieten doodskist is gemaakt van 100% ecologisch verantwoordde materialen. De gevlochten kist bestaat uit abaca en pitriet. De bekleding is van kantoen en de grepen van bamboe. Al met al een prachtige kist met een zachte uitstraling.

Klik hier voor meer info

Mocht u dit nog nooit gezien hebben, dan is het zeker het overwegen waard. Een rieten doodskist is niet voor iedereen geschikt, want het uitgesproken karakter van een rieten mand moet passen bij het karakter van de overledene. Bovenstaande kist is niet de enige die wij in ons assortiment hebben.

Bekijk hier al onze rieten doodskisten

Entrade: een doodskist vanaf € 328,90

De Entrade uitvaartkist is eenvoudig vervaardigd maar kwalitatief een prima doodskist. Het best omschreven staat deze uitvaartkist voor “goed maar eenvoudig”.

De Entrade doodskist is standaard uitgerust zonder grepen, bekleding en sluitingen. Deze kunnen naar wens worden geselecteerd en toegevoegd.

Meer informatie over Entrade

De kosten van een uitvaart kunnen snel oplopen. Bespaar daarom door de doodskist goedkoop online te bestellen. Wij hebben een aantal goedkope doodskisten die wij uit voorraad kunnen leveren. Voor 15.00 besteld is vandaag nog bezorgd door onze eigen bezorgers.

Bekijk nog 8 goedkope doodskisten