Over ons

De Uitvaartkistspecialist is ontstaan omdat wij tegemoet willen komen aan de stijgende vraag dat nabestaanden of de persoon zelf (in de voorbereiding van zijn of haar uitvaart) de uitvaartkist aan willen schaffen. En de dienstverlening daaromheen, zoals het vervoeren van de overledene, de laatste zorg van de overledene, de rouwauto op dag van de uitvaart voor de begrafenis of de crematie etc.

In onze showroom kunt u een uitvaartkist bekijken en ook daadwerkelijk aanraken. Dit in tegentelling tot een plaatje of brochure. In onze werkplaats aan de Bagijnhof in Veen (NB) kunt u zelfs, zelf meehelpen met het assembleren van de uitvaartkist als u dit wilt.  Samen met onze medewerkers kunt u de uitgekozen grepen en bekleding monteren.

Wist u dat de meeste uitvaartkisten geheel zelf samen te stellen zijn? Door een eigen combinatie te maken van de grafkist, de grepen, de sluitingen en de bekleding geeft u de uitvaartkist een geheel eigen uitstraling. Een uitvaartkist die past bij u of een dierbare. De werkplaats is geopend van maandag tot en met zaterdag. Klik hier voor de actuele openingstijden. Zondag is de werkplaats gesloten, telefonisch zijn wij 7 dagen per week bereikbaar, tussen 7.00 – 21.00 uur.

Story’s van…

Hieronder vindt u de collega`s van De Uitvaartkistspecialist. Iedereen heeft zijn of haar eigen ‘story’ geschreven om u een beeld te geven van wie we zijn als persoon en wat de werkzaamheden zijn binnen het bedrijf.

Cor van Giessen
Magazijn

Story van Cor

Andreas Furster
Media & communicatie

Story van Andreas