Rouwvervoer en laatste zorg

Hieronder vindt u de verschillende diensten die De Uitvaartkistspecialist u kan bieden. Is er iets wat u zoekt maar staat het er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben veel contacten binnen de uitvaartbranche en kunnen hierdoor (bijna) altijd tegemoet komen aan uw wensen. Contactgegevens: +31 (0) 416 209 155 of [email protected].

Laatste verzorging

De volledige laatste verzorging van een overledene kunt u aan ons overlaten. Nabestaanden mogen natuurlijk
meehelpen met de verzorging als zij dit willen.
Een laatste verzorging kan bijvoorbeeld plaatsvinden in het mortuarium van een ziekenhuis, in een rouw- of uitvaartcentrum, of gewoon bij u thuis.

Meer over de Laatste verzorging

Overbrenging

Het overbrengen van overledenen is nodig als iemand bijvoorbeeld in het ziekenhuis overlijdt en thuis of ergens anders wil worden opgebaard.
Meestal worden overbrengingen gedaan met een verzorgingsbus, vandaar ook wel overbrengbus of overbrengauto genoemd.

Meer over de Overbrenging

Rouwauto rijden

De staatsierit naar het crematorium of de begraafplaats wordt gedaan met een rouwauto, ook wel lijkwagen of lijkauto genoemd. Naast een auto is het mogelijk om een fiets, motor of bus te huren voor de uitvaart.
Als het een korte rit is kunnen nabestaanden ook kiezen om gebruik te maken van een loopkoets.

Meer over Rouwauto rijden

Verhuur artikelen

Voor kwalitatief goede en goed onderhouden artikelen bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze samenwerking met De Vene uitvaartbenodigdheden zijn de verhuurartikelen altijd modern en innovatief. Voorbeelden zien van de verhuurmogelijkheden? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Verhuur artikelen