Zelf samenstellen van de uitvaartkist

Delen op:

De Uitvaartkistspecialist biedt u een unieke mogelijkheid. U kunt online de uitvaartkist helemaal zelf samenstellen.

  1. Maak uw keuze voor de uitvaartkist uit ons assortiment
  2. Controleer de correcte maat m.b.v. onze maattabel
  3. Selecteer de gewenste grepen, bekleding en sluitingen
  4. Rond uw bestelling af door uw gegevens in te voeren en te betalen
  5. Na uw bestelling nemen wij telefonisch contact met u op om de levering af te stemmen

Het is zelfs mogelijk om de uitvaartkist bij ons in de werkplaats zelf samen te stellen. Natuurlijk helpen we u dan mee. Iedereen kan en mag meehelpen.

Waarom zelf kiezen voor de grepen, sluitingen en bekleding?

Door zelf keuzes te maken over de grepen aan de uitvaartkist, de sluitingen op de uitvaartkist en de bekleding of het interieur in de uitvaartkist voelt u zich meer betrokken rondom het proces van het aanschaffen van de uitvaartkist. Daarnaast creëert u hiermee een uniek product, speciaal toegespitst op uw wensen en keuzes.

We merken dat het vergroten van de betrokkenheid rondom de keuzes die gemaakt worden in de week van afscheid vaak een positief effect heeft op het verwerkingsproces.

Wat kan er allemaal gekozen worden op, aan en in de doodskist?

Hierbij beginnen we met de grepen die aan de uitvaartkist vastgemaakt worden. Deze hebben als doel dat de uitvaartkist gemakkelijker gedragen kan worden. Natuurlijk zijn grepen aan de kist niet verplicht. Grepen zijn er in allerlei materialen: hout, staal, touw etc. Ook zijn er lange grepen verkrijgbaar, dit geeft net een ander effect dan de korte grepen. Hier ziet u ons assortiment aan grepen.

Daarna hebben we het over de sluitingen van de uitvaartkist. Met de sluitingen kan het deksel op de kist vastgemaakt worden op de dag dat de kist gesloten gaat worden. Sluitingen zijn er in hout en staal van groot naar klein. U kunt er ook voor kiezen om geen sluitingen aan te schaffen. In dat geval zorgen wij dat er voldoende parkers (schroeven) geleverd worden om de kist mee te sluiten. Hier ziet u ons assortiment aan sluitingen.

Niet onbelangrijk, in de meeste gevallen kan ook een keuze gemaakt worden voor het interieur van de uitvaartkist. Deze is verkrijgbaar in allerlei materialen. Denk hierbij aan ongebleekt katoen, linnen, bamboe, satijn etc. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden. Hier ziet u ons assortiment aan bekledingen.

Het lijken allemaal veel keuzes maar uiteindelijk wijst het zichzelf en bij vragen mag u ons altijd bellen of mailen. Zie onze contactgegevens.