Onze Goedkoopste Doodskist Kost € 328,90

De kosten van een begrafenis kunnen snel oplopen, maar gelukkig kunt u op verschillende vlakken kosten besparen. Onze goedkoopste doodskist kunnen wij voor € 328,90 euro vandaag nog bij u bezorgen, mits u voor 15.00 uw bestelling plaatst.

 • Uit voorraad leverbaar
 • Gratis door ons bezorgd in heel Nederland
 • Geschikt voor begrafenissen en crematies
Bekijk Deze Kist

De Entrade doodskist is standaard uitgerust zonder grepen, bekleding en sluitingen. Deze kunnen naar wens worden geselecteerd en toegevoegd.

Heeft u vragen over het online bestellen van een doodskist? Bel ons: 0416 209 155

Bespaar geld: koop een goedkope doodskist online

Door een deel van een uitvaart zelf te regelen kunt u kosten besparen. Niet alles hoeft u via een uitvaartondernemer te doen, want u bent vrij om uw diensten af te nemen bij wie u wilt. Bent u op zoek naar een goedkope doodskist? Bij ons kunt u doodskisten online bestellen en laten bezorgen op een locatie naar keuze. Dit is doorgaands goedkoper dan het kopen van een doodskist via andere kanalen, omdat wij uw kist direct vanuit onze werkplaats bij u komen bezorgen. Dit zijn onze goedkoopste doodskisten in ons assortiment. Bij vragen kunt u altijd (24 uur per dag, 7 dagen per week) telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is +31 (0) 416 209 155. 

Bekijk ons volledige assortiment

Neem contact op

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen. Laat u informeren. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen.

0416 209 155

Bekijk Ook Andere Doodskist Stijlen

Traditionele Doodskisten

Bekijk hier

Moderne Doodskisten

Bekijk hier

Ecologische Doodskisten

Bekijk hier

Zo houden wij de prijs laag

 • Eigen magazijn
 • Eigen werkplaats
 • Eigen bezorgers

De prijs van onze goedkope doodskisten blijft laag omdat wij alles zelf doen vanuit 1 locatie. In ons magazijn liggen veel verschillende kisten op voorraad, klaar om bezorgd te worden. Hierdoor kunnen we snel schakelen als dat nodig is.

Alle doodskisten worden gemonteerd in onze werkplaats. Zo hebben wij controle over de kwaliteit van de doodskisten en zijn we niet afhankelijk van derden.

Hoe Koopt u een Doodskist Online?

 1. Kies zorgvuldig een doodskist uit ons assortiment
 2. Bel ons als u vragen heeft, wij nemen altijd de telefoon op
 3. Rond uw bestelling af
 4. Wij nemen telefonisch contact met u op en bespreken uw bestelling
 5. De doodskist wordt door ons bezorgd op de gewenste locatie

Over de Uitvaartkistspecialist

De Uitvaartkistspecialist is ontstaan omdat wij tegemoet willen komen aan de stijgende vraag dat nabestaanden of de persoon zelf (in de voorbereiding van zijn of haar uitvaart) de uitvaartkist aan willen schaffen. En de dienstverlening daaromheen, zoals het vervoeren van de overledene, de laatste zorg van de overledene, de rouwauto op dag van de uitvaart voor de begrafenis of de crematie etc.

Meer info

Bekijk ook eens onze rieten doodskisten

Rieten doodskisten worden steeds vaker gekozen. Rieten kisten hebben een zachte uitstraling en worden gemaakt van ecologische materialen zoals pitriet, abaca en bamboe.

Naar de rieten doodskisten