F.A.Q.

De technische verzorging zijn alle technische handelingen die leken doorgaans niet kunnen uitvoeren. Denk aan het sluiten van de ogen met oogkapjes, een kleine hechting zetten etc.

Een buik- en/of thoraxpunctie kan worden toegepast wanneer er veel vocht of gas is ontstaan in de buik (bijvoorbeeld wanneer iemand de laatste paar dagen veel vocht kreeg toegediend via een infuus).

Dit is geheel afhankelijk welke stoffen en materialen worden gebruikt. Een thanatopraxie behandeling is dus niet per definitie milieu vriendelijk of onvriendelijk.

Dit is afhankelijk van uw woonplaats. In de regio rondom Veen kunt u rekenen als volgt: De tijd tussen Veen en uw woonplaats met de auto, tel hier een uur bij op. Voor andere regio’s in Nederland gelden andere regels, neem contact op om dit met ons door te nemen.

De verzorgers van Duijster Uitvaart Dienstverlening, ons partnerbedrijf, dragen een donkerblauw pak met witte blouse en een lichtblauwe strop/shawl. De dames dragen hierbij altijd een broek.
Het verzorgingsteam zal arriveren in één van de verzorgingsbussen of verzorgingsauto, te zien in ons wagenpark

Er zijn maar weinig zaken noodzakelijk als het over een uitvaart gaat. Ook als het gaat over de laatste verzorging. Toch is dit wel aan te raden. De overledene kan op deze manier waardig gewassen en gekleed worden.