Overbrenging

In heel Nederland kunt u de overbrenging van uw dierbare bij ons regelen.

Het overbrengen van de overledene is nodig als iemand bijvoorbeeld in het ziekenhuis overlijdt en thuis of ergens anders wordt opgebaard. Iemand kan zowel op een overledenenbrancard als in een uitvaartkist worden overgebracht. Meestal worden overbrengingen uitgevoerd met een verzorgingsbus, vandaar ook wel overbrengbus of overbrengauto genoemd. Maar een overbrenging kan ook met een rouwauto worden uitgevoerd, indien gewenst en beschikbaar op dat moment.

U kunt ons 24/7 bellen voor een overbrenging. Dit kan op het telefoonnummer +31(0)416 209 155 Samen met u stemmen we dan af hoe alles in zijn werk mag gaan. Normaal gesproken gaat het zo dat u contact opneemt met ons en ons doorgeeft wie er is overleden , waar de locatie van overlijden is en waar de overledene naartoe gebracht mag worden. Wij stellen u dan een aantal vragen zodat we voldoende informatie hebben om het werk goed uit te kunnen voeren. Na dit gesprek berekenen wij het tarief en geven dit aan u door.

Na het telefoongesprek en na uw akkoord en betaling komen de collega`s naar de locatie die u heeft doorgegeven. Zij voeren de werkzaamheden conform afspraken uit.

Veelal werken wij samen met lokale partnerbedrijven die wij inschakelen. U kunt hierbij uitgaan van een perfecte dienstverlening.

Voor vragen over de overbrenging van uw dierbare kunt u ons ook mailen via [email protected].

Contact Wagenpark

F.A.Q.

Hoe weten jullie zeker dat je de juiste persoon ophaalt in het ziekenhuis?

In het mortuarium van het ziekenhuis krijgt de overledene meestal een bandje om de enkel. Hier staat de naam en eventueel wat andere gegevens op. Dit bandje wordt vergeleken met de naam die onze planning binnenkrijgt van de opdrachtgever, dit moet kloppend zijn als we iemand meenemen.
Daarnaast wordt altijd een overbrengformulier ingevuld. Ook in het ziekenhuis moet er getekend worden voordat we iemand mee kunnen nemen.

Kan een overbrenging worden gecombineerd met een verzorging?

Ja dat kan, een verzorging kan worden gedaan in bijvoorbeeld een mortuarium, een uitvaartcentrum, maar ook gewoon thuis. Naast de verzorging kan in combinatie met een overbrenging ook meteen de kistlegging worden gedaan, indien het de wens is om de overledene meteen in de kist te leggen.