Hoge kwaliteit doodskist, voor de beste prijs

De Entrade is een eenvoudige maar degelijke doodskist die geschikt is voor alle soorten begrafenissen en crematies. Deze doodskist is uitermate geschikt voor mensen die opzoek zijn een betaalbare en eenvoudige doodskist voor hun dierbare.

€ 537,90

Prijs is inclusief 21% BTW

Gratis verzending binnen Nederland excl. waddeneilanden

Bestel Nu! Meer Informatie

De Voordelen van de Uitvaartkist Specialist

Hoe werkt online een doodskist bestellen?

  1. Plaats uw bestelling
  2. Wij nemen telefonisch contact met u op
  3. De kist bezorgen we snel op locatie naar keuze

Als u de Entrade voor 15.00 besteld kunnen wij heb vandaag nog bezorgen. Heeft u vragen over deze doodskist? Dan kunt u ons bellen, of via onze website met ons chatten. Wij beantwoorden dan al uw vragen.

Maatinformatie Entrade

BINNENMAAT BUITENMAAT
194cm x 57cm 203cm x 61cm (excl. grepen)

Gebruik onze meetinstructies om te bepalen welk formaat uitvaartkist u nodig heeft. Heeft u een verlengde of verbreedde uitvaartkist nodig? Neem dan contact met ons op.

Eigenschappen van de Entrade

Katoenen Bekleding

De kistbekleding is gemaakt van ongebleekt katoen met een crèmekleurig koord. Voorzien van de zijbekleding, een overslag, een bodem, een kussen met sloop en een dekentje. Kortom een complete bekleding.

Voorzien van C-Grepen

De Entrade is uitgerust met 8 bijpassende grepen om de kist te tillen. C-grepen zijn de meest voorkomende grepen en hebben een traditionele uitstraling.

Kleine Elegante Sluitingen

De 8 meegeleverde Dubio sluiting zorgen voor een verfijnde look. Omdat de Dubio sluiting klein is valt deze niet op.

Crèmekleurig Koord

Een close-up van het koord van de bekleding. Dit detail geeft de kist een mooie en strakke afwerking.

Eikenhout Printfolie

De Entrade is gemaakt van composiet plaatmateriaal en voorzien van printfolie met een eikenhout motief. Met matchende grepen en sluitingen.

Eigen Werkplaats

Wij maken de uitvaartkist klaar in onze eigen werkplaats in Veen, Noord Brabant. Op afspraak mag u hier mee helpen, mocht u daar behoefte aan hebben.

Ervaring van anderen

Graag wil ik jullie bedanken voor bijzonder vriendelijke telefonische benadering nadat ik bij jullie website een grafkist had besteld.
 
Respect en zeer behulpzaam. U moet weten dat ik op een Waddeneiland woon en kist met de boot getransporteerd moet worden.
 
Dat kost enige organisatie, de kist moest helemaal van Waalwijk naar Leeuwarden gebracht en daar s’ochtends vroeg om 7 uur afgeleverd worden om op tijd voor de boot in Harlingen zijn die om 9.30 u vertrok zodat we de overledene dezelfde dag nog konden opbaren.
 
Wat een geweldige service en planning van de uitvaartkistspecialist.
De chauffeur is midden in de nacht zonder extra kosten naar Leeuwarden gereden en heeft op tijd de kist afgeleverd. Super service en daarvoor mijn welgemeende dank.

Ally Wiegman

Terschelling, 02-03-2022

Neem contact op

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen. Laat u informeren. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen.

0416 209 155