Als specialist in uitvaartkisten weten we bij uitvaartkistspecialist.nl als geen ander hoe belangrijk het is om een passende lijkkist te vinden voor uw dierbare. Maar wist u dat er ook voordelen kunnen zitten aan het zelf aanschaffen van een lijkkist? In deze blog zetten we de voordelen voor u op een rij.

Persoonlijke keuze

Wanneer u ervoor kiest om zelf een lijkkist aan te schaffen, heeft u volledige vrijheid in het kiezen van een kist die past bij de persoonlijkheid en wensen van uw dierbare. Bij een standaard kist die wordt aangeboden door een uitvaartondernemer, is deze keuze beperkter.

Besparing op kosten

Wanneer u zelf een lijkkist aanschaft, kunt u besparen op de kosten van de uitvaart. Vaak betaalt u namelijk extra kosten voor de kist wanneer u deze via de uitvaartondernemer aanschaft. Door de kist zelf te kopen, kunt u deze kosten vermijden.

Snelle levering

Bij uitvaartkistspecialist.nl leveren we onze kisten snel en op maat. Dit betekent dat wanneer u ervoor kiest om zelf een lijkkist aan te schaffen, u deze snel geleverd krijgt en deze klaar staat voor de uitvaart.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze uitvaartkisten worden met zorg en vakmanschap gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een lijkkist van hoogwaardige kwaliteit, die een waardig afscheid van uw dierbare mogelijk maakt.

Duurzaamheid

Bij uitvaartkistspecialist.nl vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom worden onze kisten gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC-gecertificeerd hout en ecologisch verantwoorde materialen. Door zelf een duurzame lijkkist aan te schaffen, draagt u bij aan een duurzamere uitvaartbranche.

Kortom, het zelf aanschaffen van een lijkkist biedt veel voordelen, zoals een persoonlijke keuze, besparing op kosten, snelle levering, hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Bij uitvaartkistspecialist.nl bent u verzekerd van een passende en kwalitatief hoogwaardige lijkkist voor een waardig afscheid van uw dierbare.

Bekijk onze lijkkisten