Witte Doodskisten Hier te Koop

Bent u op zoek naar een elegante witte doodskist? Dan is de Bianco misschien wel wat voor u. De Bianco uitvaartkist is een wit gespoten doodskist met zijdeglans verf. De kist heeft een vlak deksel en is uitgerust met witte houten booggrepen en sluitingen.

Vanaf € 603,90

Prijs is inclusief 21% BTW

Gratis verzending binnen Nederland excl. waddeneilanden

Stel nu samen Meer Informatie

De Voordelen van de Uitvaartkist Specialist

Wat kost een witte doodskist?

De kosten van een witte doodskist kunnen verschillen, afhankelijk van het model. We hebben namelijk verschillende witte uitvaartkisten. De Bianco, die ook hierboven genoemd staat, is onze populairste witte doodskist en die verkopen wij vanaf € 603,90. Onze duurste doodskist die ook wit is, is de New York Snow, een Amerikaanse doodskist. In het totaal hebben we drie witte doodskisten, die we nu voor u op een rij zetten.

Bianco

De Bianco uitvaartkist is strak wit gespoten in een zijdeglans. De kist heeft een vlak deksel en is uitgerust met houten booggrepen. Bianco is Italiaans voor wit en staat voor reinheid en eenvoud.

Vanaf: € 603,90 

Stel nu samen

Design Bianco

De Design Bianco uitvaartkist is wit gespoten. De doodskist heeft een glooiend, gedraaid deksel en is uitgerust met lange RVS grepen, waardoor de uitvaartkist modern oogt.

Vanaf: € 1.219,90  

Stel nu samen

New York Snow

Zoals u mag verwachten van een witte Amerikaanse uitvaartkist, is deze opvallend. Zowel qua afwerking als vormgeving.
Het glanzende resultaat wordt verkregen door een zogenaamde politoer techniek, dit is een oud ambacht en vergt veel arbeid en toewijding.

Prijs: ?  

In Winkelmand

Ondanks dat een witte doodskist niet veel voorkomt, kan het wel een hele mooie keuze zijn voor een uitvaart. Zoals u hierboven kan zien hebben we drie uiteenlopende opties voor u. Bent u toch op zoek naar wat anders? Misschien een andere doodskist, of had u een ander idee bij “witte doodskisten”, neem dan vooral contact met ons op. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Er is erg veel mogelijk, ook qua witte uitvaartkisten.

Neem contact op

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen. Laat u informeren. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen.

0416 209 155

Over de Uitvaartkistspecialist

De Uitvaartkistspecialist is ontstaan omdat wij tegemoet willen komen aan de stijgende vraag dat nabestaanden of de persoon zelf (in de voorbereiding van zijn of haar uitvaart) de uitvaartkist aan willen schaffen. En de dienstverlening daaromheen, zoals het vervoeren van de overledene, de laatste zorg van de overledene, de rouwauto op dag van de uitvaart voor de begrafenis of de crematie etc.

Meer info