Onze dienstverlening: Laatste verzorging tot Staatsie Rijden

Delen op:

Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Van alles moet er geregeld worden, zoals vervoer, een locatie, catering, een laatste rustplaats en nog veel meer. Een groot deel hiervan kunt u zelf regelen, maar het is belangrijk dat u weet wat er allemaal moet gebeuren.

Naast het verkopen van uitvaartkisten bieden wij ook andere diensten aan, waarmee we u kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan de laatste verzorging of het overbrengen van een overledene of staatsie rijden met onze rouwauto’s. Verder verhuren wij ook essentiële producten zoals o.a. een mobiele koeling of rouwschermen. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed helpen met aspecten van een uitvaart die u zelf kunt regelen. U behoudt bij ons altijd zelf de controle, maar wij kunnen u begeleiden tijdens het zelf regelen van een uitvaart. We zijn altijd telefonisch bereikbaar, ons telefoonnummer is 0416-20 9155 en ons e-mailadres is [email protected].

Laatste verzorging

De laatste verzorging is iets wat wij in heel Nederland kunnen verzorgen. Tijdens de laatste verzorging, ook wel het ‘afleggen’ genoemd, wordt de overledene gewassen en aangekleed. U mag hierbij helpen als u dit wil. De laatste verzorging kan plaatsvinden in het mortuarium van een ziekenhuis, in een rouw- of uitvaartcentrum maar ook gewoon thuis.

U kunt ons 24/7 bellen voor de laatste zorg, via +31(0)416 209 155. Samen met u stemmen we dan af hoe alles in zijn werk mag gaan. Normaal gesproken gaat het zo dat u contact opneemt met ons en ons doorgeeft wie er is overleden en waar de locatie van overlijden is. Wij stellen u dan een aantal vragen zodat we uw wens kunnen inventariseren. We vragen bijvoorbeeld of de overledene thuis opgebaard mag worden en/of er nog vervoer nodig is. Hierna berekenen wij het tarief en geven dit aan u door.

Klik hier voor de pagina op onze website met meer informatie.

Overbrenging van de overledene

Het overbrengen van de overledene is nodig als iemand bijvoorbeeld in het ziekenhuis overlijdt en thuis of ergens anders wordt opgebaard. Iemand kan zowel op een overledenenbrancard als in een uitvaartkist worden overgebracht. Meestal worden overbrengingen uitgevoerd met een verzorgingsbus, vandaar ook wel overbrengbus of overbrengauto genoemd. Maar een overbrenging kan ook met een rouwauto worden uitgevoerd, indien gewenst en beschikbaar op dat moment.

Bij ons kunt u gemakkelijk telefonisch de overbrenging regelen. Wij werken met partners door heel Nederland, en u mag uitgaan van een perfecte dienstverlening. Tijdens een telefonisch gesprek stellen wij u een aantal vragen. Waar is de overledene nu en waar moet hij/zij naar overgebracht worden? Na uw akkoord en betaling komen de collega’s naar de door u doorgegeven locatie.

Klik hier voor de pagina op onze website met meer informatie.

Rouwauto rijden

Een andere dienst die wij door heel Nederland aanbieden is het rijden met een rouwauto.

De staatsierit, het rijden met de rouwauto, naar de begraafplaats of het crematorium kan worden gedaan met een rouwauto, ook wel lijkwagen of lijkauto genoemd. Naast een auto is het mogelijk om een fiets, motor of bus te huren voor de uitvaart. Zelfs een loopkoets is mogelijk. Hier op de site ziet u ons wagenpark. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via 0416- 20 9155 of [email protected]. Er is namelijk heel veel mogelijk.

Klik hier voor de pagina op onze website met meer informatie.

Verhuur van artikelen

Tot slot verhuren wij artikelen die u nodig heeft bij een uitvaart, zodat u ze niet hoeft aan te schaffen. Dit doen wij samen met ons partnerbedrijf De Vene Uitvaartbenodigdheden, een groothandel. Producten die u hoogstwaarschijnlijk nodig heet zijn bijvoorbeeld een bedkoeling of kistkoeling bij het opbaren, of rouwschermen zodat iedereen rustig afscheid kan nemen. 

Kijk op deze pagina voor ons aanbod aan producten die wij verhuren.

 

Mocht u vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op.