Opslag uitvaartkist bij uitvaartkistspecialist

Delen op:

Steeds vaker komt het voor dat particulieren zelf een doodskist kopen. Bij uitvaartkistspecialist maken we dit dagelijks mee. Soms is het voor een familie lastig om de uitvaartkist ergens te laten, omdat hun geliefde nog niet is overleden of als deze op bed ligt opgebaard. Dit begrijpen wij bij uitvaartkistspecialist natuurlijk volledig. Ook komt het voor dat degene die het betreft zelf al een kist wil kopen maar deze niet thuis afgeleverd wil hebben. Omdat het té confronterend is voor de achterblijvers om een doodskist binnen te zetten als iemand nog niet overleden is.

Het kan best confronterend zijn om een uitvaartkist in ontvangst te nemen of in huis te plaatsen. Tegelijkertijd moeten er ook praktische zaken geregeld worden rondom een uitvaart. Uitvaartkistspecialist denkt hierin mee. Het is mogelijk om de gekozen uitvaartkist op te slaan in ons magazijn totdat deze nodig is. Bijvoorbeeld als u zelf alles vooraf wilt regelen, zodat u uw familie kunt ontzien in de periode waarin veel praktische beslissingen moeten worden genomen.

Het voordeel van een gereserveerde doodskist is dat deze altijd beschikbaar is op het moment dat het nodig is en volledig naar de wens van de overledene kan worden samengesteld. Bij uitvaartkistspecialist zorgen wij voor een perfect samengestelde uitvaartkist en een opslag waarin de omstandigheden optimaal zijn. De kosten voor de opslag van een uitvaartkist zijn
€ 69,- voor een half jaar. De uitvaartkist dient dan voor opslag betaald te zijn.

Wilt u meer informatie over de opslag en reservering van een doodskist c.q. uitvaartkist? Neem dan even contact met ons op.