Thuisopbaring: de voordelen van afscheid nemen in eigen huis

Delen op:

Een thuisopbaring kan voor veel mensen een waardevol en troostend proces zijn na het verlies van een dierbare. Het biedt de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen en het verlies te verwerken. Bij Uitvaartkist.nl begrijpen we dit als geen ander en bieden we verschillende opties voor thuisopbaring aan.

Verhuur van koelingen en materialen

Als u kiest voor een thuisopbaring is het belangrijk dat de overledene goed gekoeld wordt om de achteruitgang van het lichaam tegen te gaan. U kunt bij ons terecht voor de huur van professionele koelingen en andere benodigde materialen zoals bedkoelingen en airco’s. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd wordt geleverd, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Zelf een uitvaartkist aanschaffen en samenstellen

Een ander voordeel van een thuisopbaring is dat u zelf kunt bepalen in welke uitvaartkist uw dierbare wordt opgebaard. U kunt bij De Uitvaartkistspecialist zelf een uitvaartkist aanschaffen en deze naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals hout of  bamboe en heeft u de mogelijkheid om de kist te personaliseren met bijvoorbeeld een foto of tekst. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en adviseren u over de mogelijkheden.

Voordelen van thuisopbaring

Een thuisopbaring biedt diverse voordelen ten opzichte van opbaring in een uitvaartcentrum. Zo heeft u in uw eigen huis de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. U bepaalt zelf wie er bij de opbaring aanwezig is en kunt de tijd nemen om afscheid te nemen op een manier die bij u past. Daarnaast kan een thuisopbaring financieel voordeliger zijn dan opbaring in een uitvaartcentrum. U bespaart bijvoorbeeld op kosten voor huur van de ruimte, de koeling en catering.

Bij De Uitvaartkistspecialist staan we voor u klaar om u te helpen bij het regelen van een thuisopbaring. Wij bieden niet alleen verhuur van koelingen en materialen aan, maar ook de mogelijkheid om zelf een uitvaartkist aan te schaffen en samen te stellen. Zo kunt u op een persoonlijke en waardige manier afscheid nemen van uw dierbare. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.