Uitvaartkist kopen en koeling voor de opbaring huren

Delen op:

Bij de Uitvaartkistspecialist kunt u zelf een doodskist of uitvaartkist kopen en zelfs samenstellen met de grepen, de sluitingen en de bekleding. Dit alleen al is uniek in Nederland. Wat veel mensen niet weten is dat u hiernaast ook de koeling voor de overledene kunt huren. Of dit nu de kistkoeling of de koeling voor in bed is. Wij hebben veel praktijkervaring en adviseren u hoe u deze koeling zelf kunt gebruiken en installeren. Met als doel dat u de uitvaart zo intiem kunt houden als u dat zelf wilt.

Bedkoeling      Kistkoeling

Wat kunt u bij ons huren?

  • Een overledenenkoeling voor onder de kist met toebehoren. Wij zorgen dat deze gebruiksklaar is.
  • Een overledenenkoeling om in bed te gebruiken
  • Een rouwauto, informeer bij ons en wij regelen het in uw regio. Dit kunnen wij omdat wij vervoerder zijn geweest in het verleden.
  • Een koeling voor een baby’tje of kindje

Als wij de kist bij u bezorgen kunnen wij tegelijk een koeling meenemen waardoor u in kosten bespaart en er efficiënter gewerkt kan worden.
Bekijk ons assortiment hier.

Verhuur overledenen koeling Brabant -Verhuur overledenen koeling Gelderland – Verhuur overledenen koeling Limburg – Verhuur overledenen koeling Noord-Holland – Verhuur overledenen koeling Zuid Holland – Verhuur overledenen koeling Zeeland