Gepersonaliseerde kisten

Delen op:

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van uitvaarten. Denk dan bijvoorbeeld aan de persoonlijke begeleiding van de uitvaart, dat de dienst overal gehouden kan worden, de inhoud van de dienst kan zelf bepaald worden, u kunt zelf meehelpen met de laatste zorg maar ook zijn er bijvoorbeeld allerlei herinneringsproducten te koop die de herinnering “levend” kunnen houden. En dit is nog maar een tipje van de sluier. Alles wordt persoonlijker en kan persoonlijker.

Met uitvaartkisten is dit niet anders. Wij leveren iedere uitvaartkist in de gewenste kleur om maar een voorbeeld te noemen. Dit kan in iedere RAL kleur. Ook kunnen we het deksel van de uitvaartkist beprinten met iedere afbeelding, tekst of kleur naar keuze. Hieronder ziet u een voorbeeld:

 

Niet alleen de opdruk of kleur kunt u zelf bepalen. Bij ons kunt u ook zelf bepalen welke greep, bekleding of sluiting (schroef) er in- of aan de uitvaartkist wordt gemaakt. Hierdoor ontstaat er een uniek product voor een uniek persoon. En niet de dertien in een dozijn oplossing die we standaard vaak tegenkomen.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en wij zorgen voor een oplossing op maat!