Wat kost een uitvaartkist voor een crematie?

Delen op:

Wat kost een uitvaartkist voor een crematie? Deze vraag krijgen wij geregeld bij de Uitvaartkisspecialist. Bij deze vraag geven wij de uitleg dat er geen verschil bestaat tussen een uitvaartkist voor een crematie of voor een begrafenis. In beide gevallen moet de uitvaartkist voldoen aan de kwaliteit en uitstraling die de familie verwacht. Vaak wordt er gedacht dat een crematiekist eenvoudiger of goedkoper is dan een kist voor een begrafenis. Dit is niet het geval.

U geeft zelf aan wat past bij de uitvaart van degene waar u een uitvaartkist voor uitzoekt. Is dit een massieve uitvaartkist? Een uitvaartkist met een laagje fineer of een uitvaartkist met een folie? het maakt niet uit want het is uw keuze. Vaak wordt er gekozen op basis van kleur. Een uitvaartkist uit massief ongelakt populieren of vuren heeft een mooie lichte kleur. Een eiken kist kleurt weer wat donkerder. Wij geven het advies om uw gevoel te volgen: wat zou passen bij de wens van de overledene?

Om terug te komen bij de titel van deze blog. Wat kost een uitvaartkist voor een crematie? Volg uw gevoel en maak een keuze uit ons aanbod
Van € 299,= tot € 4000,=.