Niet alleen verkoop van kisten, ook advies!

Delen op:

Bij Uitvaartkistspecialist kunt u een uitvaartkist online samenstellen en aanschaffen. Ook kunt u een koeling huren of producten aanschaffen die nodig zijn bij de uitvaart. Hier zijn wij in gespecialiseerd. Maar buiten dat bieden wij meer. Wij komen uit de praktijk, uit de uitvaart dienstverlening. Wij weten dus heel veel van het opbaren van een lichaam, het koelen van een lichaam, de laatste zorg etc.

Goed advies is noodzakelijk

Als u zelf zaken wilt regelen tijdens de uitvaart is goed advies belangrijk. Eigenlijk zelfs noodzakelijk. Dit advies bieden wij u naast onze producten. Hoe vaak komt het niet voor dat nabestaanden ons in paniek bellen als iemand is overleden en bijvoorbeeld vragen:

  • Wat moeten we nu? Het lichaam verstijfd al en er is nog niemand bij geweest.
  • De dokter is nog niet geweest wat moeten we nu?
  • Kunnen we papa opbaren in bed?
  • Kunnen we oma boven opbaren?
  • Hoe moeten we aangifte doen van overlijden bij de gemeente?

Op deze- en meer vragen kunnen wij u antwoord geven maar vooral geruststellen. Hierdoor kunt u alles in alle rust bepalen en geen overhaaste beslissingen nemen bij een overlijden. Het advies en de hulp worden door onze klanten als heel positief ervaren. Uiteindelijk doen we hier alles voor. Om families van dienst te kunnen zijn.